You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Професионално озеленяване от Rezach.bg

Фирма Rezach.bg предлага професионални услуги по озеленяване на градини, дворове, площадки, паркове и части терени.

Разполагаме с екип от ландшафтни експерти по озеленяване

Без спор природата е красива, а нейната зеленина освен радост за очите, оказва и редица благоприятни ефекти върху здравето на хората. Всеки от вас, който разполага с повечко свободно време може да се заеме с процеса, но и за тези които не разполагат с време има решение.

Rezach.bg предлага на своите клиенти комплексно озеленяване с възможност за абонаментни услуги, включващи редовна поддръжка на тревни площи, спортни терени, площадки, паркове, градини, дворове, частни домове и т.н.

Защо е необходимо озеленяване?

Озеленяването на дворното пространство най-често е финалната стъпка в превръщането на къщата в уютен дом и внасянето на нотка природен стил и естетичност. Озеленяването е приятен процес и дори терапевтичен, който можете да извършите сами с кратко проучване, стига да имате желание. В случай, че не разполагате с необходимото време, фирма Rezach.bg ще го направи вместо вас, качествено и професионално.

Предлагаме и абонамента услуга по поддръжка, от която можете да се възползвате още сега на преференциални цени.

Как да озеленя правилно двора си?

Първата стъпка, която трябва да предприемете е да оцените с какво място разполагате и какви са неговите качества – размери, вид на почвата, влажност, достига ли слънчева светлина и колко. Спрямо тези фактори подберете растителност, която е лесна за поддръжка.

Ако разполагате с добре осветена градинка, заложете на топлолюбиви растения, които обичат много слънце, но имате предвид, че през зимните месеци те ще искат специална грижа. Обратното, ако откритото пространство е по-често сенчесто и каменисто на места изберете студолюбиви и иглолистни видове, които ще трябва да поливате редовно през горещите летни месеци, защото не обичат засушаването.

В интернет форумите и специалните групи за ландшафт и озеленяване ще откриете доста полезна информация и идеи за естетично озеленяване на дворни пространства. Ако пък имате затруднения, винаги можете да се допитате до експертите в бранша – Rezach.bg консултира безплатно!

Ние Ви предлагаме:
Запитване
Озеленяване

Как работим

ОГЛЕД НА ТЕРЕНА

Обадете ни се и ние ще дойдем на безплатен оглед на Вашето пространство.

ПРАВИМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ

След огледа ще ви направим оферта, включваща цена, срок и детайли за експертно озеленяване.

ОЗЕЛЕНЯВАМЕ

Още след първият месец ще видите резултатите – повече зеленина, цвят, форма и подреденост, на която ще се радвате дълго.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Озеленяване на футболни терени - Озеленяване - Rezach.bg

Озеленяване на футболни терени

Собственик съм на няколко частни футболни терена и винаги се доверявам на фирма Rezach.bg за професионалното им озеленяване. То се извършва винаги от експерти, които дори изградиха поливна система, която се грижи тревата да бъде винаги свежа. Отделно момчетата всеки месец полагат необходимите грижи за нея. Препоръчвам услугите на тази фирма на всеки, който има нужда от професионално озеленяване

Озеленяване на футболни терени - Озеленяване - Rezach.bg
Свилен Петров

Озеленяване - Варна

Озеленяване на двор - Озеленяване - Rezach.bg

Озеленяване на двор

Притежавам обширно дворно пространство, за което реших да наема експерт по озеленяването. Препоръчаха ми Rezach.bg като фирма и останах изключително доволна от резултатите. Изпратиха хора, които подбраха правилните растителни видове и дори изградиха декоративна полянка с езерце. Днес дворът ми е разкошен, като излязъл от корица на списание, със добре оформени храсти, вечнозелени дръвчета и свежа трева, която гали окото. Изключително доволна съм от Резача

Озеленяване на двор - Озеленяване - Rezach.bg
Кера Димитрова

Озеленяване - Варна

Озеленяване на терен - Озеленяване - Rezach.bg

Озеленяване на терен

До вилата ми има обширен терен, за който наех фирма Rezach.bg за професионално озеленяване и абонаментна поддръжка. Мога да кажа, че хората истински си разбират от работата и правят всичко с желание и усет. При първоначалният оглед се допитаха до моите виждания, след което се заеха с разчистването и подбирането на правилните растения. Изградиха и автоматична напоителна система. Всеки месец идват да окосят и оформят тревата, дръвчетата и храстите. Всички съседи в околността идват тук за разходка и разтуха, защото мястото е изключително приятно за разходки. Искрени благодарности към Резач.бг, изключителни професионалисти

Озеленяване на терен - Озеленяване - Rezach.bg
Милен Първанов

Озеленяване - Варна

Проекти

Озеленяване Варна

Озеленяване – Какво да очакваме?

Първата стъпка: Подготовка

Озеленяването започва с предварителна подготовка на терена – премахване плевели, разчистване на отпадъци, обработка и наторяване на почвата за възстановяване на нейното pH. След това затревяваме площта с внимателно подбрани сортове тревни смески или семена.

Ние от Rezach.bg можем да се заемем и с кръстосан посев, напълно съобразено с Вашите виждания.

Втора стъпка: Озеленяване

Фирма Rezach.bg предлага следваните услуги по озеленяване:

 • Предварително проектиране на озеленяване за дворове, градини, тераси и други площи;
 • Монтаж на автоматична поливна система;
 • Обогатяване на почвата с хумус;
 • Затревяване със смески или тревни семена;
 • Изграждане на кътове, декоративни водни площи, оформяне на калдъръми и пътечки;
 • Предварителна доставка на редки декоративни видове дървета и храсти, подбрани според размера на терена;
 • Професионално озеленяване на градини и дворове в хотели, офиси, бизнес и частни сгради;
 • Цялостно разчистване на терен – премахване и извозване на дървесина и растителност;

Трета стъпка: Поддръжка

Всички наши клиенти мога да се възползват от професионалните ни абонаменти услуги по абонаментно озеленяване и поддръжка на озеленени площи.

За целта осигуряваме експертно наторяване и пръскане с препарати за растителна защита, редовна поливка, в случай че не е изградена напоителна система и поддръжка на екстериорна и интериорна растителност.

Мечтаете си за красиво озеленена градина, тераса или двор? Доверете се на професионални услуги по озеленяване, предоставени от фирма Rezach.bg. Ние разполагаме с млад екип от експерти, които обичат природата и ценят нейната красота.

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване

Цени

Малък

500 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Голям

900 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Обади се