You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Рязане на асма – бързо и продесионално

Отглеждането на лози и асми е силно разпространено в България. Почти във всеки двор по нашите земи пред верандата ви посреща красив асмалък, който няма да ви даде голяма реколта, но пък за сметка на това краси по невероятен народен начин градината. Като всяка друга растителност, и асмата изисква редовна, навременна и правилна поддръжка.

„Професионалното рязане на асма е наша отговорност“

Самото рязане на асма не е тежка задача, но изисква правилен подход, обучение и поне мъничко опит. В България обикновено уменията за подрязването на асмите се предават от фамилията, но ако вие не разполагате с необходимите знания или време винаги можете да се доверите на фирма, която да свърши работата професионално и внимателно.

Вижте услугата Рязане на дървета във Варна

Rezach.bg е точно такава фирма. Ние се занимаваме професионално с рязане на всички видове растителност, включително и сезонно подрязване на различни видове овощни дървета и дворни асми. Разполагаме с добре обучен екип от специалисти с богат опит и правилните инструменти, с които да свършим работата експедитивно и коректно.

Предимства
  • Рязане на дворна асма – подрязване, оформяне, разсаждане и сезонна резитба;
  • Възможност за абонаментна услуга с преференциална оферта;
  • Безплатна консултация и оглед в удобно за вас време;
  • Включени в цената извозване на премахнатите лози и пълно почистване на терена;
Запитване
Рязане на асма

Как работим

Оглеждаме Асмата

Имате асма пред къщи, която има нужда от рязане? Свържете се с нас за безплатна консултация и оглед на място;

Оферта - рязане на асма

При огледа наши експерти ще преценят обема на работата и въз основа на това ще ви издадем изгодна оферта, включваща срок за изпълнение, подробности и цена.

Режем асмата

Оставете на нас да подрежем професионално вашата дворна асма.

Почистваме от асмата

Не се притеснявайте за премахнатите остатъци от асмалъка. Ние поемаме ангажимент да ги извозим и да почистим идеално след себе си веднага след като приключим с работата.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Рязане на асма - Рязане на асма - Rezach.bg

Рязане на асма

„Имам асма пред двора, която трябва да се поддържа редовно. Реших тази година да поверя поддръжката и на фирма и избрах Rezach.bg. Останах много доволен. Момчетата бяха много коректни и внимателни, личи си че си разбират от работата. Подрязаха асмата толкова хубаво, че пролетта сформира чудесна сянка над беседката. Определено и тази година пак ще използвам услугата им за рязане на асма.“

Рязане на асма - Рязане на асма - Rezach.bg
Иван Георгиев

Рязане на асма - Варна

Дворната асма се занемари - Рязане на асма - Rezach.bg

Дворната асма се занемари

“Къща на село беше неизползвана от доста дълго време, в резултат на което дворната асма се занемари, а беше толкова красива едно време. Приятели ми препоръчаха услугата на Rezach.bg за рязане на асма и реших да им се доверя да я стабилизират. Хората дойдоха и положиха много усилия в това да я въдворят в приличен вид. И успяха. Сега лятото се радвам на страхотна сянка пред къщата. Препоръчвам фирма Rezach.bg, изключителни професионалисти.“

Дворната асма се занемари - Рязане на асма - Rezach.bg
Катя Георгиева

Рязане на асма - Варна

разполагам с асма в двора... - Рязане на асма - Rezach.bg

разполагам с асма в двора...

„Поредният доволен клиент от услугите на Rezach.bg. И аз разполагам с асма в двора, която нямам време да поддържам. За това пък сключих абонаментен договор за рязане на асма и целогодишна поддръжка. Сега се наслаждавам на страхотен асмалък, който е зелен, красив и прави уникална сянка през горещите летни дни. Доверете се на професионалистите за правилна поддръжка на асмата.“

разполагам с асма в двора... - Рязане на асма - Rezach.bg
Дилян Сидеров

Рязане на асма - Варна

Проекти

Рязане на асма

 

Рязане на асма Варна

Фирма Rezach.bg предлага на своите клиенти професионална услуга за рязане на асма в град Варна и областта.

Рязане на асма цени

Ние се ангажираме изцяло в сезонното подрязване на дворната асма, както и с целия процес по нейната поддръжка – резитба, пролетно филизене, кършене, прищипване и колтучене. Ако вие нямате време да поддържате добрият външен вид на вашата асма, обадете ни се. Ние е свършим работата вместо вас на изгодна цена.

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване
Обади се