You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Разполагате с терен, който е необходимо да бъде професионално почистен от растителност и отпадъци? Фирма Rezach.bg ще го свърши вместо Вас!

Ние разполагаме с опитен екип от професионалисти, които ще се справят с лекота с почистването на Вашият терен.

„Доверете се на Резача да почисти идеално Вашият терен“

Често се случва да закупим терен на изгодна цена, но с една „малка“ пречка – площта е била изоставена и занемарена в продължение на години, в следствие на което се е превърнала в джунгла. Избуяли бурени, храсти и нискостеблени дървета растат безразборно, правейки терена неизползваем.

В тази ситуация или запретваме ръкави, готови да се потрудим истински или викаме на помощ професионалистите. Фирма Rezach.bg разполага с необходимите инструменти и техника за да се справи с премахването на ненужното дори и да почисти и най-занемарените терени.

Предимства:
 • Отстраняване на растителност от терени;
 • Почистване на терени за строителство;
 • Почистване на всякакъв вид терени, включително крайпътни отводнителни трапища, трасета, корита на водни басейни, екопътеки и общински пътища извън населени места;
 • Безплатно извозване на премахнатата растителност и отпадъци;
Запитване
Почистване на терени

Как работим

Консултираме безплатно

Свържете с нас за безплатна консултация и оглед на Вашият терен, който се нуждае от професионално почистване.

Издаваме оферта

След огледа ще се запознаем с обема на работа и издаваме оферта, с детайли, срок и цена.

Свършваме работата

Професионалното почистване на терени е нашата специалност. С помощта на правилната техника ще премахнем всичко, което пречи.

Почистваме идеално

Винаги вършим нещата до край и почистваме след себе си, премахвайки растителността и отпадъците, отстранени при почистването.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Почистване на терен за строителство - Почистване на терени - Rezach.bg

Почистване на терен за строителство

Наскоро закупих терен за строителство, който не беше пипан от най-малко 10 години и изключително занемарен, с избуяла растителност и основи на стар склад. Беше ми непосилно да се справя сам с почистването, за това се доверих по препоръка на приятел на фирма Rezach.bg. Момчетата дойдоха, огледаха и ми направиха доста изгодна оферта. В рамките на един уикенд се справили отлично с почистване на терена, като за моя изненада извозиха и всичко, почиствайки мястото идеално. Направо можех да викам строителите. Много съм доволен от работата, препоръчвам ги на всеки, който иска бърза и професионално свършена работа.

Почистване на терен за строителство - Почистване на терени - Rezach.bg
Димитър Петров

Почистване на терени Варна

Почистване на корито на река - Почистване на терени - Rezach.bg

Почистване на корито на река

За запустяло корито на река, в близост до мой имот реших да се възползвам от услугите на Резача, които за пореден път не ме разочароваха. Уговорихме ден, в който дойдоха и за отрицателно време почистиха терена без излишно забавяне, като се заеха и с извозването на премахнатите полуизгнили клони и бурени, извадени от коритото на реката. Със сигурност ще се възползвам отново от техните услуги, тази фирма е най-добрата в бранша!

Почистване на корито на река - Почистване на терени - Rezach.bg
Ани Калинова

Почистване на терени Варна

Почистване на детска площадка - Почистване на терени - Rezach.bg

Почистване на детска площадка

Работя в общината, която обаче все нямаше време да мобилизира екип за почистването на детска площадка в село, разположено на територията на община Варна. За това реших да се доверя на частна фирма Rezach.bg. Останах изключително изненадан от отзивчивостта и лесната комуникация по телефона. Въпреки заетостта си, те се съобразиха с моето време и дойдоха да почистят терена в удобен за мен ден и час. Почистиха идеално и бързо, като след това извозиха премахнатото от тях. Днес площадката е напълно използваема и чиста. Изключително професионално отношение и експедитивна работа от фирма Rezach.bg, препоръчвам!

Почистване на детска площадка - Почистване на терени - Rezach.bg
Радослав Стаменов

Почистване на терени Варна

Проекти

Почистване на терени Варна

Почистване на терени в област Варна

Запустелите терени вече си имат решение и то се нарича Rezach.bg. Фирмата разполага с богат опит в бранша, като за целта разполага и с най-модерните инструменти и техника, които позволяват на екипа да върши работата прецизно и с изключителна бързина. Коректността, добрите оферти и индивидуалното приятелско отношение им печелят множество доволни клиенти, като списъкът им не спира да расте.

Почистване на терени цени

Вече можете да се възползвате от най-новата услуга, предлагана от Rezach.bg, почистване на терени в цяла област Варна, Добрич и Шумен на конкурентно изгодни цени.

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване

Цени

Малък

500 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Голям

900 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Обади се