You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Изкореняване на изсъхнали, болни или повредени от буря дървета

Екипът на rezach.bg се занимава с професионално и безопасно изкореняване на дървета от различни видове, които са потенциално опасни или непосредствено застрашават живота и здравето на преминаващите в близост хора и целостта на имуществата, разположени непосредствено до тях.

Изкореняването на дърветата е това, за което сме изцяло подготвени

Специалистите на rezach.bg разполагат с изключително добра подготовка специално за случаите, когато се налага да се изкорени и премахне цяло дърво, независимо колко голямо е то.

Екипът е специално обучен и добре подготвен да премахне дървото напълно безопасно, без да нанесе вреди върху имуществата в близост. Rezach.bg изкоренява дървета, разположени в дворове, училища, детски градини, междублокови пространства, алеи, паркове, градинки, ниви, както и такива, които се намират в опасни райони, като свлачища и стръмни наклони.

Предимства
 • Рязане на всякакви дървета
 • Помощ с документацията
 • Включено извозване
 • Пълно почистване
Запитване
Изкореняване на дървета

Как работим

Консултираме безплатно

Ако имате притеснения за дадено дърво можете да се свържете с нас веднага за безплатна консултация и оглед на място.

Издаваме оферта

След огледа ние ще ви изготвим оферта, в която детайлно ще включим какъв е срокът за изпълнение, цената и детайлите.

Вършим работата

Следва да си свършим работата професионално и безопасно в предварително дадените срокове.

Почистваме идеално

лед като изкореним дървото ние се ангажираме да извозим премахнатата дървесина и да почистим мястото, на което сме работили.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Професионално и бързо - Изкореняване на дървета - Rezach.bg

Професионално и бързо

Отлична професионална подготовка и изкореняване на дърво в моя двор, което за съжаление пострада при изключително силна буря. Дървото се намираше в непосредствена близост до моя имот, но екипът на rezach.bg го изкорени с помощта на специализирана техника и то напълно безопасно

Професионално и бързо - Изкореняване на дървета - Rezach.bg
Иван Георгиев

Рязане на дървета - Варна

Без остатъци - Изкореняване на дървета - Rezach.bg

Без остатъци

Имах притеснения относно изсъхнало дърво, разположено до детска площадка в моя квартал. Обадих се на rezach.bg и до 2 часа на място пристигнаха техни експерти, които констатираха проблема, издадоха оферта и още същият ден опасното дърво беше изкоренено, а на негово място посадихме ново младо и здраво. Благодаря на екипът на rezach.bg, отлични професионалисти

Без остатъци - Изкореняване на дървета - Rezach.bg
Катя Георгиева

Рязане на дървета - Варна

Препоръчвам горещо - Изкореняване на дървета - Rezach.bg

Препоръчвам горещо

Силна буря прекърши и изкорени 3 дървета в близост до паркинг. Познати ми препоръчаха rezach.bg и аз се свързах със тях. В рамките на няколко часа момчетата дойдоха, видяха проблема, мобилизираха техника и изкорениха два големи ореха и една топола. В близост имаше паркирани коли, но хората си свършиха работата професионално без да ги застрашат по какъвто и да било начин. Това, което най-много ми направи впечатление е, че след това почистиха и извозиха дървесината. Препоръчвам горещо услугите на rezach.bg за град Варна и областта

Препоръчвам горещо - Изкореняване на дървета - Rezach.bg
Дилян Сидеров

Рязане на дървета - Варна

Проекти

Изкореняване на дървета

 

Изкореняване на опасни дървета

Изкореняването на дърво е винаги най-крайната мярка, която се предприема. То може да се наложи поради различни причини, като най-честите е изсъхване поради старост или болест. Не рядко се случва дървото да се счупи, нацепи или дори и да падне вследствие на силен вятър. Обикновено здравите дървета са в състояние да се огъват на вятъра, което ги запазва от повреди по време на буря, но дори и най-здравите дървета понякога стават податливи и могат да пострадат при някои от по-силните пориви, като по този начин застрашават имуществата и здравето на хората в тяхна близост.

Изкореняване на дървета във Варна

Старите, болни, полуизсъхнали или напълно изсъхнали дървета следва да се изкореняват напълно с цел да се осигури безопасността на хората и имуществата. Изкореняването на дърво, особено ако е голямо не е лека задача и определено не е за всеки. За това ние ви препоръчваме да се консултирате с професионална фирма за изкореняване на дървета, като rezach.bg. Така на първо място ще избегнете опасността да се нараните, да навредите на здравето на околните и да нанесете имуществени вреди върху сгради и автомобили, разположени в близост. Възползвайте се от услугите на специалистите в бранша за град Варна и областта.

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване

Цени

Малък

500 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Голям

900 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Обади се