You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Премахване – опасни дървета Варна

Фирма Rezach.bg предлага на своите клиенти услугата премахване на опасни дървета. Красиви и величествени, дърветата са белите дробове на планетата, но в някои случаи крият опасности.

Оставени без редовна грижа, те могат да заболят и да започнат да гният отвътре, което води до потенциални опасности.

Дори и най-леката буря може да доведе до събарянето на потенциално опасното дърво и да причини сериозни щети – на вас, ваши близки, случайно преминаващи хора, както и на имуществата, разположени в непосредствена близост до дървото.

Оставете на нас премахването на опасните дървета

Rezach.bg разполага с отлична подготовка за премахване на опасни дървета. Добре обучен екип с богат опит и необходимите знания по разпознаване на рискови и потенциално опасни дървета ще се заеме с вашият случай, веднага щом се свържете с фирмата.

Ние се занимаваме с професионално премахване на опасни дървета Варна, които се намират в дворни пространства, между блокове, в близост до детски или спортни площадки, училища, свлачищни райони, както и такива, които са разположени на труднодостъпни места.

Услуги по кастрене
  • Кастрене на дървета
  • Кастрене на сухи клони
  • Кастрене и оформяне короната на дъ��ветата
Запитване
Премахване на опасни дървета

Как премахваме оасните дървета?

Консултираме безплатно

Свържете се с Rezach.bg по всяко време, ако имате съмнения за дърво, което застрашава безопасността на хората, сградите и автомобилите в близост.

Изготвяме оферта

Наш добре обучен екип ще се свърже с вас за оглед. Те ще оценят състоянието на дървото и спрямо това ние ще ви издадем оферта, която включва подробни детайли около премахването и цена.

Почистваме след това

Rezach.bg свършва работата докрай! Ние няма да ви оставим да се оправяте сами с дървесината и мръсотията. Офертата ни включва извозване и пълно почистване след премахването на дървета.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Премахнато дъб - Премахване на опасни дървета - Rezach.bg

Премахнато дъб

Силна буря счупи стар дъб в моят двор. Приятели ми препоръчаха услугите на Резача и аз побързах да се възползвам от тях.

В рамките на деня изпратиха екип с вишка, който определено си разбираше от работата и за има, няма и два часа премахнаха дървото и почистиха перфектно след това, сякаш нищо не се беше случило. Изключително доволен съм от фирма Rezach.bg!

Премахнато дъб - Премахване на опасни дървета - Rezach.bg
Иван Георгиев

Премахване на дъб Варна

Бързо премахнаха дървото - Премахване на опасни дървета - Rezach.bg

Бързо премахнаха дървото

Свързах се с Rezach.bg със съмнения за потенциално опасно дърво в близост до спортна площадка, където редовно играят моите деца. Фирмата веднага изпрати човек, който да прецени състоянието на дървото и се оказа, че трябва да се премахне.

За час мобилизираха екип с професионално оборудване, които премахнаха опасното дърво. Оказа се цялото изгнило отвътре и много опасно дори и при слаб вятър. Много благодаря на екипа на Rezach.bg, отлични професионалисти и изключително коректни

Бързо премахнаха дървото - Премахване на опасни дървета - Rezach.bg
Катя Георгиева

Премахване на дървета - Варна

Без опасни дървета - Премахване на опасни дървета - Rezach.bg

Без опасни дървета

Вече няколко пъти се възползвам от изгодните оферти на Rezach.bg. Наложи се да ги потърся за премахването на няколко стари, изсъхнали и много опасни дървета до моята кооперация. Уговорихме се за удобен на мен ден и за отрицателно време свършиха трудната задача.

След това се ангажираха изцяло с извозването на дървесината и пълното почистване на междублоковото пространство. Много съм доволен и препоръчвам тази фирма!

Без опасни дървета - Премахване на опасни дървета - Rezach.bg
Дилян Сидеров

Премахване на опасни дървета

Премахване на опасни дървета

Премахване на опасни дървета във Варна

Пълното премахване на дървета никога не е приоритет на фирма Rezach.bg, а крайна мярка! Ние обичаме природата и полагаме задружни усилия в това да се грижим за нея по правилния начин. Това включва редовна и навременна грижа за всички дървета, особено тези, които са разположени в града и около тях редовно преминават хора, спират автомобили и има сгради.

Точно по тази причина обучаваме нашият екип да разпознава болните дървета при оглед, защото понякога наглед здравите отвън са болни отвътре и крият потенциални рискове.

Премахване премахване на най-труднодостъпните опасни дървета

Фирма Rezach.bg предлага услугата премахване на опасни дървета за цяла Варна и областта. Не се колебайте да се свържете с нас, ако в близост до ваш имот, училището или любимата площадка на децата ви има изсъхнало или потенциално опасно дърво. Професионалисти ще извършат оглед и оценка на дървото и ще предприемат необходимите мерки.

Ние разполагаме с правилната подготовка за премахване на най-труднодостъпните опасни дървета, защото това е нашата работа и специалност. Свържете се с нас и гарантирайте своята сигурност, тази на семейството си, на случайните минувачи и на имуществата в близост!

Проекти

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване
Обади се