You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Опит в подрязването на дървета

Професионално подрязване на дървета – иглолистни, широколистни, букови, липови, конскокестенови, овощни и други.

Фирма Rezach.bg непрекъснато развива уменията на своя екип и се стреми да надгражда максимално знанията. Точно по тази причина сред нас ще срещнете хора с усет към дърветата и природата като цяло, които са се посветили изцяло на правилната грижа за всички дървесни видове, с цел опазване на тяхното здраве и благодатна величествена корона. В екипа на Rezach.bg работят истински професионалисти, обичащи природата, а не просто поредните секачи!

Научете повече за Рязане на дървета

Правилното подрязване на дървета трябва да се направи от експерти

Как точно трябва да се подреже дадено дърво зависи изцяло от неговият вид. Редица дървета, сред които са иглолистните видове и някои широколистни не понасят нарушаване на короната. Те трябва да бъдат подрязани с внимание и само от експерти, наречени арбористи. Неправилното подрязване на короните на дърветата, както и пълното им отстраняване води до тяхната сигурна смърт, алармират експерти. Необходимо е да бъдат премахнати само опасните сухи или заболели клони, както и тези разположени ниско по ствола.

Rezach.bg работи само с експерти-арбористи, притежаващи доказан опит в работата си с правилно подрязване и оформяне на дървета в градска среда. Екипът ни е изключително добре обучен и разполага с най-иновативните инструменти за бързо, ефикасно и безопасно подрязване на дървета.

Косене от Резач
 • Дългогодишен опит
 • Цялостно почистване на трева
 • Редовно косене на тревата
 • Специализирани косачи на трева
Запитване
Подрязване на дървета

Как работим

Оглед на терена

Идваме на място, оглеждаме терена и Ви консултираме беазплатно.

Косим тревата

След косенето на тревата можете да видите ефекта. А ние ще Ви предложим абонамент.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Подрязване на дървета - Подрязване на дървета - Rezach.bg

Подрязване на дървета

„Овощните дървета в градината ми се нуждаеха спешно от подрязване, но поради липса на време все отлагах. Приятел ми препоръча фирма Rezach.bg и реших да им се доверя. Изненадах се колко учтиви и коректни бяха, отговориха на всеки един мой въпрос с търпение и в уреченият ден се заеха с подрязването на овошките. Резултатът беше страхотен – дърветата оформиха красива корона след това и определено се увеличи реколтата. Екипът на Rezach.bg са истински професионалисти!“

Подрязване на дървета - Подрязване на дървета - Rezach.bg
Иван Георгиев

Подрязване на дървета - Варна

Доверих се на Резача... - Подрязване на дървета - Rezach.bg

Доверих се на Резача...

„Доверих се на Резача за подрязване на дървета в моя двор от различни видове. Хората дойдоха, направиха подробен оглед и ми дадоха изкушаваща оферта. Свършиха си работата изключително бързо и експертно, дори извозиха клоните и почистиха след себе си. Останах изключително доволен, бих ги препоръчал с две ръце.“

Доверих се на Резача... - Подрязване на дървета - Rezach.bg
Катя Георгиева

Подрязване на дървета

Отлично подрязване - Подрязване на дървета - Rezach.bg

Отлично подрязване

„Цяла улица в град Варна е обкичена с красива сянка от многогодишни декоративни дървета. Понеже не исках някоя незнайна фирма да ги осакати, реших да се доверя на Rezach.bg.

Хората извикаха техни лични експерти, направиха подробен оглед и премахнаха само това, което имаше нужда. Сега дърветата са с красива добре оформена и повдигната корона, без сухи и опасни клони, които да застрашават минувачите и ще ни радват с красотата си още дълги години, благодарение на фирма Rezach.bg.“

Отлично подрязване - Подрязване на дървета - Rezach.bg
Дилян Сидеров

Подрязване на дървета - Варна

Проекти

Косене на трева

 

Косенето на трева е важно

Косенето на трева безспорно е от дейностите, които са сред най-важните по отношение на поддържането на тревната настилка на един терен. Ннашите професионалисти полагат максимални грижи при извършването на тази ислуга, подпомогнати от своята квалификация и оборудването с което разполагат, като моторна и електрическа косачка, ръчна коса или специализиран за косенето на трева тример.

Абонаментно или еднократно косене на трева

Според вашите нужди, rezach.bg може да ви предложи както абонаментно косене, така и еднократна услуга по косенето на трева на вашите площи.

Цялостно почистване на тревен терен

При завършването на косенето на тревата на вашия терен, екипът ни ще извърши цялостно почистване и ще изхвърли всички отпадъци, останали след дейността си.

Редовно косене на трева

Косенето на тревата се извършва през определени интервали от време, като един от важните аспекти в тази дейност е поддържането на дадена височина на тревните насаждения, според вида на тревата, която се коси.

Преди да поемем косенето на тревата в даден ваш терен, наш екип извършва предварителен безплатен оглед на място, след което получавате нашата оферта, която зависи от площта, височината на тревата, заетите в процеса хора и транспортните разходи.

Специализирани косачи

Мобилните ни екипи от специализирани косачи подхождат внимателно и отговорно към всеки ангажимент, за да получат максимален резултат. Добре е да се знае, че косене на трева е добре да се прави поне един път седмично, като в същото време се отнеме максимум една трета от височината на тревните стръкове.

Освен косенето на тревата, важни акпекти от правилната поддръжка на тревния килим на вашите тревни площи са валирането, грапенето, торенето, напояването.

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване

Подрязване на дървета

Подрязване на дървета

Съществува цяла една наука за това как правилно да се поддържат дърветата. За да се предпазят от болести и изсъхване те трябва да бъдат периодично подрязвани. Това се прави с цел дървото да структурира по-подредена, здрава и жизнена корона, а при овощните видове се прави и с цел плодородие.

Подрязване на дървета Варна

Възползвайте се от експертните услуги на фирма Rezach.bg за професионално подрязване на дървета от всякакъв вид. Услугата включва безплатна консултация, оглед на място, извозване и почистване на премахнатите клони след това.

Цени

Малък

500 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Голям

900 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Обади се