You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Rezach.bg предоставя на своите клиенти професионални услуги за почистване на парцел от растителност.

Нашият екип е изцяло специализиран в задачата да почисти цялостно запустели парцели, площи и градини от избуялата растителност.

Почистването от растителността е наша работа!

Природата е уникална сама по себе си и всяка пролет избуява наново, покривайки цели парцели и огромни пространства с растителност. Ако не се поддържа редовно и на време, тя може да превземе изцяло притежаваното от Вас дворно пространство или парцел.

Екипът на rezach.bg предлага специализирана услуга по професионално и цялостно почистване на парцели от растителност, запустели паркове, градини, дворни пространства и около къщи, които не са били обитавани за продължителен период от време.

Предимства
 • Почистване на парцели от всякакъв вид растителност
 • Пълно съдействие с документацията
 • Извозване на премахнатата растителност
 • Цялостно почистване
Запитване
Почистване на парцел от растителност

Как работим

Консултираме безплатно

Можете да се свържете с нас по всяко време за безплатна консултация и оглед на парцел, който се нуждае от почистване от растителността

Издаваме оферта

След като приключим с огледа, ние ще ви направим оферта, в която ще включим срок за изпълнение, важни детайли около работата и цена.

Почистваме идеално

Наша е отговорността да почистим след като сме свършили задачата си и да извозим всичката премахната растителност.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Най-добрите в бранша! - Почистване на парцел от растителност - Rezach.bg

Най-добрите в бранша!

Притежавам парцел земя, който не е използван от години. Реших да го почистя идеално и да си построя имот там, но работата беше изключително много. За щастие попаднах на услугите, предлагани от rezach.bg за почистване на запустели парцели и реших да се възползвам. Останах изключително доволен от свършеното. Бързо, професионално и с включено почистване и извозване в цената. Най-добрите в бранша!

Най-добрите в бранша! - Почистване на парцел от растителност - Rezach.bg
Иван Георгиев

Почистване на парцел - Варна

Почистване на парцел - Почистване на парцел от растителност - Rezach.bg

Почистване на парцел

Дворното пространство на вилата ми беше изключително запустяло и занемарено от години. Познати ми препоръчаха фирмата rezach.bg и аз побързах да се свържа с тях. Имах условие работата да се свърши бързо, защото имах планове. Момчетата бяха изключително коректни и експедитивни. Направиха оглед и в рамките на деня се заеха и почистиха изцяло парцела, който не беше никак малък. Отлична работа и перфектна организираност, поздравления.

Почистване на парцел - Почистване на парцел от растителност - Rezach.bg
Катя Георгиева

Почистване на парцел от растителност

Почистване на парцел Варна - Почистване на парцел от растителност - Rezach.bg

Почистване на парцел Варна

Закупих запустял парцел, но той беше крайно занемарен, целият в пущинаци и дива растителност. Ако бях се хванал сам, сигурно щях да го чистя половин година. И преди съм се възползвал от професионалните услуги на rezach.bg и за това реших да им се доверя отново. Екипът им е отлично организиран, почистиха парцела за отрицателно кратко време и на повече от достъпна цена. Изключително вежливо отношение и коректност. Ако имате нужда от професионално почистване на парцел от растителност във Варна и областта не се колебайте, това са точните хора!

Почистване на парцел Варна - Почистване на парцел от растителност - Rezach.bg
Дилян Сидеров

Почистване на парцел - Варна

Проекти

Почистване на парцели от растителност

Почистване на запустели парцели Варна

Покупката на парцел земя е изключително популярна сред много от предприемачите. Но има едно нещо, което се пропуска при голяма част от случаите и това е природата. Често тези парцели са със избуяла растителност – гъсти треви и пущинаци опасват целият район, а тяхното премахване не е никак лесна задача. За щастие съществуват фирми, които специализират изцяло в това да свършат тази трудоемка задача, като rezach.bg. Екип от професионалисти ще се погрижат за експедитивното и качествено премахване на растителността от вашият парцел. Потърсете услугите на rezach.bg за град Варна и областта.

Почистване на парцели цени

На ваше разположение са услугите за професионално почистване на запустели парцели от rezach.bg. Ние сме добре обучени специалисти, разполагащи с правилните машини и инструменти за качествено и бързо отстраняване на избуялата растителност. А след като свършим с работата се ангажираме изцяло да извозим премахнатата от нас растителност и да почистим идеално Вашето пространство. Възползвайте се сега от професионално почистване на парцели цени по достъпни от всякога.

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване

Цени

Малък

500 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Голям

900 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Обади се