You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Професионално рязане на Орех от Rezach.bg

Фирма Rezach.bg извършва услуги по професионално рязане на орех

Резитбата дългогодишни дървесни видове, сред които спада и орехът трябва да се извършва внимателно и с познания. Rezach.bg разполага с добре обучени специалисти и отлична подготовка, което гарантира професионално рязане  на орехи – сезонно подрязване, премахване на сухи или болни клони, както и рязане на цели дървета според желанията на клиента.

„Доверете на нас качественото рязане на орех“

Имайте предвид, че за орехи, които са на 100 и повече години ви е необходимо разрешение от съответната община за да ги премахнете. Това правило важи дори и в случаите, когато дървото се намира във вашият двор и е засято от ваш роднина. С цел да се опази зеленото богатство на природата, общините изискват да бъдат уведомени за дърветата, които спадат към защитените видове. От няколко години насам орехите също спадат към тази група.

Научете повече за Рязане на дървета Варна

За това преди да се заемете с рязането на орех е необходимо добре да се информирате. В случай, че отрежете дървото без да сте получили разрешение от общината подлежите на глоба в солидни размери.

Предимства
  • Сезонно рязане на орехи – премахване на клони и цели дървета;
  • Съдействие с документацията – подаване на заявление към общината;
  • Включено извозване на премахнатата дървесина;
  • Идеално почистване на терена след свършването на работата;
Запитване
Рязане на орех

Как работим

Консултираме безплатно

Имате орех, който има нужда от подрязване или трябва да се премахне? Свържете се с нас за уговаряне на безплатен оглед на място.

Издаваме оферта

След като нашите експерти направят огледа ние ще ви издадем подробна оферта, с включени срокове, подробности около работата и цена.

Вършим работата

Оставете на нас да се справим професионално с рязането на ореха.

Почистваме след себе си

В цената винаги включваме извозване на премахнатата от нас дървесина и пълно почистване на терена.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Рязане на стар орех - Рязане на орех - Rezach.bg

Рязане на стар орех

„Реших да направя пристройка на къщата си, но за целта трябваше да премахна стар и полуизсъхнал орех от градината си. Понеже нямам никакъв опит в това, приятели ми препоръчаха услугите на Rezach.bg. Момчетата дойдоха и ми оказаха пълно съдействие с заявлението за отсичане към общината, без което щях да отнеса доста солена глоба. След това премахнаха ореха за отрицателно време и почистиха идеално. Rezach.bg – изключително коректно, препоръчвам ги!“

Рязане на стар орех - Рязане на орех - Rezach.bg
Иван Георгиев

Рязане на орех - Варна

Рязане на опасен орех - Рязане на орех - Rezach.bg

Рязане на опасен орех

„Стар и потенциално опасен орех трябваше да бъде премахнат от спортна площадка. Както винаги се доверих на момчетата от Резача и работата беше свършена коректно и безпроблемно. Веднага дойдоха на оглед и съдействаха за премахването му, след което извозиха и почистиха перфектно след себе си. Едни изключителни професионалисти в бранша“.

Рязане на опасен орех - Рязане на орех - Rezach.bg
Катя Георгиева

Рязане на орех - Варна

Изсъхнали ябълки - Рязане на орех - Rezach.bg

Изсъхнали ябълки

„Няколко изсъхнали ябълкови дръвчета ме притесняваха. Обадих се на фирма Rezach.bg и разбрах защо хората непрекъснато ги хвалят. Изключително внимателни и коректни, както по телефона, така и на живо. Свършиха си работата за отрицателно време и се заеха да извозят премахнатите дървета. Доволна съм и ги препоръчвам на всеки“.

Изсъхнали ябълки - Рязане на орех - Rezach.bg
Дилян Сидеров

Рязане на орех - Варна

Проекти

Рязане на орех във Варна

 

Рязане на орех

Според вида си, всяко дърво има тънкости и особености при резитбата. Според експертите най-доброто време за сезонно подрязване на орех е през зимата, когато дървото е в покой. Тогава се подсилва неговият растеж, защото тогава насочва поток от хранителни вещества към здравите пъпки. Рязането на клони през летния сезон води до забавянето на растежа му.

Това са само една малка част от тънкостите, които включва рязането на орех. Rezach.bg работи с експерти, минали пълноценен обучителен курс по овощарство и разполагащи с дългогодишен опит в правилното поддържане на короните на орехите.

Рязане на орех Варна

Можете да се възползвате от професионалните услуги на фирма Rezach.bg за територията на цяла Варна и областта. Услугата рязане на орех включва безплатна консултация и оглед на място и изгодна ценова оферта, в която е включено рязането на орех, извозването и почистването на премахнатата дървесина.

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване
Обади се