You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Дробилка за клони – Мнения

Полезно
0
от Rezach.bg

Щом стане въпрос за професионално оборудване винаги трябва да се съобразите с мненията на по-опитните. Напоследък зачестява използването на дробилки за клони – тези на пръв поглед професионални инструменти предоставят цял куп предимства на този, който желае да ги използва. 

Дробилка за клони – Какви са предимствата?

На първо място са лекота и бърза работа. Раздробяването на големи трупи никога не е лесно, но с помощта на професионална машина то става с лекота и при това за отрицателно бързо време. Освен това дробилките за клони раздробяват до опилки – един изключително полезен материал, който може да се използва за разпалка и за отопление, тъй като те са изключително ефективно гориво. От опилки се произвеждат също и брикети, които се отличават на пазара с изключителните си отоплителни свойства.

На пазара ще откриете огромно разнообразие от различни видове дробилки. Някои от тях са електрически, отличаващи се с компактни размери и лесни за пренасяне. Други пък са професионални, предназначени, както за по-малки клони, така и за раздробяване на наистина огромни трупи с диаметър над 15 см. Каква точно да изберете зависи от вида на работата, която ще вършите, както и колко често ще ви се наложи да я използвате.

Според горските стопани, които от години са в занаята и редовно се занимават с поддръжката на големи и гъсто залесени терени използването на дробилка за клони не е привилегия, а просто необходимост. С помощта на този инструмент лежащите дървесни трупи с лекота биват отстранени и извозени от пътя, особено в случаите, когато да бъдат нарязани с моторна резачка би отнело много труд, усилия и време. За ефективното премахване както на големи трупи, така и на дребни клончета и вършини дробилката винаги е от полза и върши работата експедитивно и с лекота.

Професионална дробилка за клони от Rezach.bg

Една от фирмите, предлагаща професионална дробилка за клони под наем в област Варна е Rezach.bg. На своите клиенти те предоставят изключително мощна бензинова дробилка с висок въртящ момент и 36к.с. Тя може да бъде теглена от непрофесионален превоз и е изключително лесна за боравене. Разполага с множество функции, сред които завъртане на 360 градуса, както и много високо ниво на безопасност при работа. С нейна помощ ще можете да раздробите клони с диаметър до 160  мм.

Да разполагате с професионална дробилка за клони е голямо предимство. Наемете своята за срок, определен от вас от Rezach.bg.

Обади се