You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Професионална дробилка за клони – Защо професионална?

Полезно
0
от Rezach.bg

Необходимо е само да отворите няколко интернет страници за да разберете колко много видове и подвидове дробилки за клони има. В някои случаи те изглеждат напълно идентични, но с различна цена. С това изборът става в пъти по-сложен, особено ако не сте запознати изцяло с това какво точно ви трябва, какъв диаметър клони ще раздробяване и какъв мотор е за предпочитане.

За да отговорите пълно на всички тези въпроси първо си задайте въпроса:

За какво ви трябва дробилка за клони?

То е ясно, че ви трябва за раздробяване на клони. Въпросът е дали да заложите на обикновена градинска дробилка или да изберете професионалните. Къде е разликата? Градинските дробилки за клони, които са за масова употреба често са снабдени с бензинови или електрически мотори в зависимост от предпочитанията на клиента. Те се отличават с това, че са предназначени за раздробяване на значително по-малки клони.

Това далеч не ги прави по-малко ефективни. Малките градински дробилки, предлагани на пазара могат с лекота да се справят с клони с диаметър не по-голям от 4,5 см. Освен това са с изключително компактни размери и са в пъти по-леки от професионалните, което пък ги прави подходящи за пренасяне в ремарке или голям багажник на автомобил. Градинските дробилки за клони са подходящи в случаите, когато разполагате с дворно пространство или парцел, насаден с не много големи дървета. Можете спокойно да осъществявате сезонно почистване и с помощта на градинска дробилка да разчиствате съборените клони.

В случаите, когато е необходимо да раздробявате големи клони, премахнати от горски райони, обширни градини или парцели, тогава най-добре заложете на професионална дробилка за клони. Те са по-големи, почти във всички случаи са снабдени с мощен бензинов мотор и са предназначени да раздробяват клони и други растителни отпадъци с диаметър 16 см.

Почти всеки експерт ще ви посъветва да изберете професионална дробилка за клони. Това е така, защото никога не знаете какъв размер клон или друг растителен отпадък ще ви се наложи да раздробите. Освен това професионалните дробилки вършат работата в изключително кратки срокове и са снабдени с множество полезни функции. Ако ви трябва дробилка за клони само за момента, а не всеки месец, то можете да си наемете такава, а не да инвестирате в покупка.

Професионална дробилка за клони под наем

Наемете бързо и лесно професионална дробилка за клони от Rezach.bg. Дробилката е чисто нова и разполага с мощен бензинов двигател, генериращ 36 к.с. мощ. Снабдена е с въртящо на 360 градуса зареждане на дървесина и раздробява с изключителна бързина. Разполага също с безстресова система и високо ниво на безопасност, което я прави лесна за боравене от всеки без специални познания. Тежи около 750 кг и може да бъде теглена от неспециализирано МПС.

С помощта на професионалната дробилка за клони всеки растителен отпадък става на опилка за отрицателно време, спестявайки ви усилия и много време. Накрая получените опилки са страхотно гориво, подходящо за отопление и производство на брикети.

В случай, че си търсите дробилка за раздробяването на клони, специалистите в бранша съветват, че е най-добре да заложите на професионална такава, с чиято помощ ще успеете да раздробите всичко – от големи клони, до други растителни отпадъци. А професионална дробилка за клони винаги можете да вземете под наем от фирма Rezach.bg.

Обади се