You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Подрязване на овощни дръвчета от Rezach.bg

Как ние от Резач.бг режем овошките експертно и професионално?

За да бъдат здрави, с добре оформена корона и плодородни овошките в двора трябва да бъдат редовно подрязвани всяка година. В това напрегнато ежедневие малцина намират достатъчно необходимо време за да се научат как правилно да подрязват овощните дръвчета и то в правилното време от годината. За щастие насреща е фирма Rezach.bg, която предлага на своите клиенти експертна услуга по рязане на овошки.

„Професионалното подрязване на овошките е задача на експертите в занаята“

Овощните дръвчета се разделят основно според плода, който дават на семкови и костилкови. Към първите спадат всички ябълки и круши. Те трябва да се подрязват (режат) сезонно през януари и март. Ако започнете с резитбата малко по-рано дърветата могат да бъдат склонни към поява на болести.

Научете повече за Рязане на дървета Варна

Костилкови овошки са черешите, прасковите, сливите, кайсиите и т.н. За тях е благоприятна резитбата през пролетта април или май. Тези овошки не се подрязват през зимата, защото може по клоните и ствола им да се появи плесен. Запомнете, че рязането трябва да се осъществява винаги в сухо и умерено топло време.

В случай, че нямате време да поддържате своята овощна градина, фирма Rezach.bg може да подрязва одошките вместо вас. Нашият екип се състои от експерти с познания и богат опит, които боравят само с правилните инструменти, гарантиращи максимална безопасност и ефективност.

Предимства при рязането на овошки
  • Професионално рязане на овошки – круши, ябълки, череши, кайсии, праскови, сливи и други;
  • Експертна оценка преди започване на рязането;
  • Безплатен оглед и консултация на мястото с овошките
  • Извозване на премахнатите клони от овошките и пълно почистване, включени в цената;
Запитване
Рязане на овошки

Как работим

Оглед на овошките

Разполагате с овощни дръвчета, нуждаещи се от подрязване? Свържете се с нас за уговорка на оглед безплатно.

Издаваме оферта

Наши експерти ще дойдат да направят оглед на овошките и въз основа на това ще ви издадем подробна оферта, с включени срокове за изпълнение, подробности около работата и цена.

Режем овошките

Доверете се на нашите експерти, разполагащи с опит и познания в работата си с всички видове овощни дървета да се погрижат за вашите.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Рязане на овошна градина - Рязане на овошки - Rezach.bg

Рязане на овошна градина

„Имам овощна градина, която изисква специализирана поддръжка от професионалисти. От няколко години насам се доверявам изцяло на екипа на фирма Rezach.bg за рязането на овошките. Момчетата са изключително точни, коректни и знаят какво правят. В момента се радвам на страхотни здрави дръвчета, които са изключително плодородни. Който има нужда от експертна поддръжка, да се довери на Резача. Това са точните хора!“

Рязане на овошна градина - Рязане на овошки - Rezach.bg
Иван Георгиев

Рязане на овошки - Варна

Овошките - в отлично състояние - Рязане на овошки - Rezach.bg

Овошките - в отлично състояние

„Още едно положително мнение за професионалистите на Rezach.bg. Момчетата са изключително коректни, точни и изпълнителни. Заеха се с цяла овощна градина и я приключиха за отрицателно време. Овошките след тяхната намеса са в отлично здраве и ни радват с красота и плодородие. Определено препоръчвам фирма Rezach.bg на всеки, който има нужда от професионални услуги.“

Овошките - в отлично състояние - Рязане на овошки - Rezach.bg
Катя Георгиева

Рязане на овошки - Варна

Няколко овощни дървета - Рязане на овошки - Rezach.bg

Няколко овощни дървета

„Няколко овощни дървета в моя двор имаха спешна нужда от подрязване. Приятели ми препоръчаха фирма Rezach.bg и аз реших да им се доверя. Още в рамките на деня, в който се свързах с тях получих изгодно предложение и в уреченият ден си свършиха професионално работата и дори почистиха идеално. Много съм доволен от Rezach.bg, определено ще се възползвам от услугите им отново“.

Няколко овощни дървета - Рязане на овошки - Rezach.bg
Дилян Сидеров

Рязане на овошки - Варна

Проекти

Рязане на овошки

 

Рязане на овошки Варна

Ние от фирма Rezach.bg се стремим да предложим на своите клиенти възможно най-доброто обслужване. Възползвайте се от нашата професионална услуга по рязане на овошки на територията на град Варна и областта.

Рязане на овошки цена

За нас е важно да предлагаме своите услуги на конкурентно ниски цени, достъпни за крайните потребители. Сега ще откриете всички наши услуги на цени по-достъпни от всякога. Възползвайте се от работата на професионалистите!

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване
Обади се