You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Експертно рязане и сезонно подрязване на ябълки от фирма Rezach.bg

Като всяко друго овощно дърво, ябълката има своите тънкости при рязане. Те не са сложни и всеки с повечко свободно време може да се научи как да подрязва правилно своята ябълкова градина, така че дърветата да бъдат с красива корона, здрави и да дават добра реколта. За тези от вас, които нямат познания или време, Rezach.bg ще помогне с новата си услуга за рязане на ябълки.

„Професионалното подрязване на ябълковите дръвчета е работа за професионалисти“

Фирма Rezach.bg разполага с богат опит в бранша и работи от дълги години с екип от професионалисти и експерти по овощарство. Богатият опит и познанията на нашите хора ни помагат да свърши работата си прецизно, професионално и безопасно.

Предимства
  • Сезонно подрязване и оформяне на ябълкови дървета;
  • Премахване на изсъхнали ябълкови дървета от дворове и градини;
  • Безплатна консултация и оглед;
  • Извозване и почистване, включени в цената.
Запитване
Рязане на ябълка

Как работим

Издаваме оферта

След като наши експерти направят оглед на място, следва да ви издадем оферта с включени срокове за извършване на услугата, подробности около работата и цена.

Вършим работата

Професионални експерти овощари ще се заемат с подрязването на ябълковите дървета.

Почистваме идеално

Няма да оставим нищо недовършено. Нашата оферта включва в цената почистване и извозване на премахнатите клони.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Ябълкова градина - Рязане на ябълка - Rezach.bg

Ябълкова градина

Имам ябълкова градина от няколко декара, която изисква редовна грижа. Всяка година се доверявам на фирма Rezach.bg, които се грижат професионално за моите дървета. Сега те са здрави, без болести, с оформена и красива корона и изключително плодородни. Благодарности на Резача за тяхната дългогодишна коректност и внимание към клиента“.

Ябълкова градина - Рязане на ябълка - Rezach.bg
Иван Георгиев

Рязане на ябълка - Варна

Отлични експерти - Рязане на ябълка - Rezach.bg

Отлични експерти

„В двора на село имам няколко ябълки, които изискват редовна грижа иначе започват да съхнат. Понеже нямам време да се грижа за тях, приятели ми препоръчаха Rezach.bg и аз реших да им се доверя. Момчетата са отлични експерти, справиха се много бързо и почистиха след себе си. Много съм доволен от услугата, препоръчвам“.

Отлични експерти - Рязане на ябълка - Rezach.bg
Катя Георгиева

Рязане на ябълка - Варна

Изсъхнали ябълки - Рязане на ябълка - Rezach.bg

Изсъхнали ябълки

„Няколко изсъхнали ябълкови дръвчета ме притесняваха. Обадих се на фирма Rezach.bg и разбрах защо хората непрекъснато ги хвалят. Изключително внимателни и коректни, както по телефона, така и на живо. Свършиха си работата за отрицателно време и се заеха да извозят премахнатите дървета. Доволна съм и ги препоръчвам на всеки“.

Изсъхнали ябълки - Рязане на ябълка - Rezach.bg
Дилян Сидеров

Рязане на ябълка - Варна

Проекти

Рязане на дървета

 

Рязане на ябълка Варна

В двора ви има ябълкови дръвчета, но вие нямате време да ги поддържате. Фирма Rezach.bg ще го направи вместо вас – експертно, професионално и безопасно. Възползвайте се от услугите на Rezach.bg за територията на цяла Варна, Шумен и областта.

Рязане на ябълка цени

Ние от фирма Rezach.bg работим с най-добрите експерти-овощари, разполагащи с дългогодишен опит в работата си с плодни дръвчета. Винаги се доверяваме на тяхната преценка и познания. Във работата си винаги използваме възможно най-съвременните инструменти, които режат бързо, ефективно и гарантират максимално ниво на безопасност. Възползвайте се от нашите услуги за рязане на ябълка само днес на достъпна ценова оферта.

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване
Обади се