You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Преместване на дървета и храсти

Възползвайте се от новата услуга на фирма Rezach.bg за преместване на дървета и храсти – професионално трансплантиране и присаждане на дървета и храсти с цел освобождаване на място и същевременно с това гарантиране на тяхното развитие.

Доверете се на професионална грижа по преместването на дървета и храсти

Трансплантирането на дървета и храсти се налага основно за разчистването на терени, пригодени за строеж. Най-лесно е да растението да се отреже, но по този начин го убивате. Rezach.bg предлага решение на тези от Вас, които обичат природата.

Ако дадено дърво или храст ви пречи, обадете ни се. Ние ще го преместим за Вас на безопасно място, където то може да продължи да се развива без ограничения. За целта разполагаме с екип от експерти, които могат да се заемат с преместването на дървета и храсти, като преди това се съобразят с техният вид.

Rezach.bg дава гаранция за успешното развитие на всички трансплантирани от нашият екип дървета и храсти.

Професионално трансплантиране на дървета

Преместването на дървета е сложна и взискателна работа, която изисква експертна оценка и правилна техника. Необходимо е процесът да се извърши в подходящ сезон, за да се гарантира правилното развитие на дървото. Самото преместване се извършва като първоначално се изкопават корените внимателно, изкопава се дупка на другото място с достатъчна дълбочина и се премества. Полива се внимателно и се наблюдава да се вкорени наново.

Трансплантиране на храсти

За разлика от дърветата, храстите се преместват в пъти по-лесно, като за тях не са необходими специални средства. Това се дължи на компактните им размери. Процесът по преместването им си остава същият.

Предимства
 • Професионална консултация;
 • Преместване на дървета посредством специализирана техника и от експерти;
 • Преместване на храсти и храстовидни дървета по всяко време на годината;
 • Даваме гаранция за успешното развитие след преместване;
Запитване
Преместване на дървета и храсти

Как работим

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Свържете се с нас за професионална консултация с експерт относно трансплантирането на дърво или храст от едно място на друго.

ДАВАМЕ ОФЕРТА

След оглед ще издадем подробна оферта, в която ще включим срок за преместване и цена, с включено почистване след това.

ВЪРШИМ РАБОТАТА

На терен изпращаме нашите експерти с богат опит, които ще се съобразят с всички изисквания за правилно преместване на растението.

ПОЧИСТВАМЕ ИДЕАЛНО

Ние от Резача се заемаме да почистим идеално след преместването на дървета и храсти и да изравним добре Вашият терен.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Професионално и бързо - Преместване на дървета и храсти - Rezach.bg

Професионално и бързо

В градината си имах няколко млади бели бора, сети през години, които за съжаление бяха твърде близо до къщата. Сърце не ми даваше да ги отрежа за това моя колежка ми препоръча новата услуга, предлагана от фирма Rezach.bg за професионално преместване на дървета. Веднага им се обадих. След оглед направиха експертна оценка и ме посъветваха да изчакам до зимата, тъй като тогава е най-подходящият период за присаждане на борове. В уреченият ден дойдоха с камион и специализирана техника и бързо преместиха борчетата на няколко метра по-надалече. За мое щастие те не усетиха промяната и продължиха да се развиват свежо. Искрено благодаря на професионализма и коректността на Rezach.bg!

Професионално и бързо - Преместване на дървета и храсти - Rezach.bg
Емил Петров

Преместване на дървета и храсти - Варна

Без остатъци - Преместване на дървета и храсти - Rezach.bg

Без остатъци

Имах няколко липи пред кооперацията, които за съжаление пречеха на комшии и злосторници се пробваха да ги уморят насила. Свързах се с Резач.бг за решение и те ми предложиха да ги преместят. Веднага се съгласих и реших да ги засея в двора на вилата. Момчетата от фирмата дойдоха и професионално ги преместиха и дори заравниха терена пред кооперацията. Днес липите са здрави и продължават да се развиват добре. Радвам се, че все още има истински природолюбители, които ги е грижа за природата

Без остатъци - Преместване на дървета и храсти - Rezach.bg
Петя Илиева

Преместване на дървета и храсти - Варна

Препоръчвам горещо - Преместване на дървета и храсти - Rezach.bg

Препоръчвам горещо

В двора ми израснаха няколко храста – шипки и диви сливи, които исках да премахна с цел разширяване на лятната градина. Синът ми обаче не ми даде да ги отрежа, а се обади на фирма Rezach.bg, които дойдоха да ги преместят професионално. Признавам, че бях скептичен, но момчетата бяха изключително коректни, общителни и си разбираха от работата. В рамките на деня ги преместиха от двора на поляната в съседство и дори тази есен си набрах шипки от същият този храст. Препоръчвам услугите на фирма Резач, изключителни професионалисти.

Препоръчвам горещо - Преместване на дървета и храсти - Rezach.bg
Пламен Петров

Преместване на дървета и храсти - Варна

Проекти

Преместване на дървета и храсти

 

Преместване на дървета и храсти цени

Ние от фирма Rezach.bg изготвяме индивидуални оферти за всеки, след като направим професионален оглед и оценка. Имате нужда от преместване на дървета и храсти от едно място на друго? Обадете ни се!
Фирма Rezach.bg извършва експертно преместване на дървета и храсти на територията на град Варна и областта. От нас очаквайте професионално отношение и гаранция за успешното развитие на растенията след преместването им.

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване

Цени

Малък

500 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Голям

900 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Обади се