You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Rezach.bg е професионална фирма за почистване на дворове от избуялата растителност.

Работим бързо, качествено и се ангажираме да почистим и извозим отстранената растителност след това.

Екипът на Rezach.bg се състои от подготвени специалисти с дългогодишен опит в отстраняването на различни видове растителност от запустели и неподдържани дворни пространства.

Поверете на нас задачата в почистването на Вашият двор

Всяка пролет растителността се събужда от зимният сън. Дърветата се разлистват отново, а храстите и тревите започват напористо да избуяват. Пролетните дъждове и влагата допълнително допринасят за по-бърз растеж.

Ако не се подкастрят навреме дърветата и храстите, а тревата не се коси редовно това може да доведе до крайно избуяване на растителността и западане на дворното пространство. Работата по почистването става все повече, а ако не разполагате и с правилната подготовка за отстраняването и ще ви отнеме доста време.

Професионално почистване на дворове от отпадъци

За моментите, когато сте заети и не разполагате с време да разчистите дворното пространство на вилата си можете да се доверите на експертите. Фирма Rezach.bg разполага с иновативна техника и добре обучен екип от специалисти, които ще се справят с почистването на всякакъв вид отпадъци, включително строителни и различни видове растителност.

Нашата задача е да въдворим ред в дворното пространство и да го изчистим идеално, така че да бъде готово за засяване, озеленяване и дори строеж.

В цената е включено извозване на отстранените отпадъци, като Rezach.bg поема задачата с осигуряването на всичката необходима техника и правилното изхвърляне на боклука в специално депо за обработване на отпадъци.

Защо да се доверя на Rezach.bg?

Фирма Rezach.bg притежава сериозен опит и необходимата техника за извършването на редица услуги, сред които е и професионалното почистване на дворове във град Варна и областта. Това, което ни отличава от конкуренцията е любезното отношение и индивидуалният подход, като се отнасяме с внимание към всеки един наш клиент.

Консултираме безплатно и издаваме изгодна оферта винаги след оглед. Вършим си работата в кратки срокове, като почистваме идеално след себе си. По-долу можете да видите какво е мнението на клиентите за нас и да вземете своето решение.

Екипът на Rezach.bg е висококвалифициран и може да свърши всичката тази работа по почистването на двора бързо и качествено.

Предимства
  • Почистване на дворове и големи дворни площи;
  • Премахване на всякакъв вид растителност и боклуци;
  • Включено извозване на премахнатата растителност и боклуци;
  • Идеално почистване след свършването на работата;
Запитване
Почистване на дворове Варна

Процес на работа:

Консултираме безплатно

Ако и вие разполагате с дворно пространство, което се нуждае от почистване свържете се с нас безплатно и ние ще дойдем на оглед.

Оферта

След огледа ние изготвяме пълна оферта, която включва срокове за изпълнение, всичко подробности около съответното почистване на двор и колко ще ви струва.

Почистваме двора

Оставете на нас нелеката задача по почистването на двора и премахването на всичката растителност.

Извозваме почистеното

Поемаме ангажимента да извозим и почистим всичката премахната от нас растителност и боклуци.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Почистване на двор - Почистване на дворове Варна - Rezach.bg

Почистване на двор

Закупих вила с голям двор, който видимо не беше поддържан от години. Приятели ми препоръчаха услугата на фирма за почистване на дворове – rezach.bg. Свързах се с техен човек, който беше изключително вежлив и коректен. В рамките на деня дойдоха, направиха огледа и ми предложиха много изгодна оферта. В удобен за мен ден пристигнаха момчетата, оборудвани с точните инструменти за целта и почистиха всичко за изненадващо кратко време. Изключително съм доволен от работата на целия екип на rezach.bg.

Почистване на двор - Почистване на дворове Варна - Rezach.bg
Иван Георгиев

Почистване на двор - Варна

Без пущинаци - Почистване на дворове Варна - Rezach.bg

Без пущинаци

Дворните площи на къщата ми на село бяха изключително занемарени. Понеже не разполагам с време се възползвах от услугите на Резача по спешност. Изключително коректна фирма за почистване на дворове. Момчетата дойдоха и си свършиха работата в уречения срок и за казаното време. След себе си почистиха идеално и извозиха премахнатите пущинаци. Много съм доволна от услугите на rezach.bg, със сигурност ще се възползвам пак!

Без пущинаци - Почистване на дворове Варна - Rezach.bg
Катя Георгиева

Почистване дворно място - Варна

Препоръчвам Резача - Почистване на дворове Варна - Rezach.bg

Препоръчвам Резача

Къщата на родителите ми разполага с голямо дворно пространство, което не е поддържано от години. Реших да го направя на градина, но за целта трябваше да се премахнат всички коренища и избуяли пущинаци. Свързах се с rezach.bg понеже само те работят за област Варна и се изненадах колко бързо организираха почистването на двора. Дойдоха напълно подготвени, свършиха си работата качествено и извозиха всичко премахнато. Сега съм поредният доволен от тях клиент!

Препоръчвам Резача - Почистване на дворове Варна - Rezach.bg
Дилян Сидеров

Почистване - Варна

Проекти

Почистване на дворове от растителност

 

Защо се налага почистването на двора?

Не всеки разполага с достатъчно време в днешното си препълнено и забързано ежедневие да се грижи редовно за растителността във своя двор. Само няколко месеца са необходими за растителността да избуи неконтролируемо, а особено през пролетта и влажните месеци този период се свежда тройно. Колкото повече се изоставя толкова по-голяма и тежка става работата по пълното премахване на всичката растителност.

Много хора си мислят, че под растителност става въпрос за дърветата. Най-проблемни всъщност се оказват тревите, храстите и диворастящите увивни растения. Те растат с изключително бързи темпове и са способни да превземат обширни пространства за отрицателно време. Тяхното отстраняване има особености, защото първо те са изключително жилави растения, които не се премахват лесно с всеки един инструмент. Второ при премахването на голяма част от видовете трябва да се подходи с изключително внимание, по простата причина, че те разполагат с цветове и мъхове, които са склонни да се разсяват много бързо. Това от своя страна може да ви затвори в непорочен и трудоемък кръг на премахване и отстраняване.

Почистване на дворове Варна

Защо да се притеснявате и натоварвате, като можете да се възползвате веднага от услугите на rezach.bg. Фирмата разполага със специално обучен екип и правилната подготовка що се отнася до премахване на растителност и събран боклук без значение от вида. Можете да се възползвате от услугите на rezach.bg за цяла Варна и областта.

Почистване на дворове цена

Бързо, коректно и в уречените срокове почистване на двор и обширни дворни пространства от избуяла и трудна за отстраняване растителност и насъбран през годините боклук. В цената е включено извозване и почистване от фирмата. Само сега почистване на дворове цена достъпна без повод за притеснения.

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване
Обади се