You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Професионални услуги за подкастряне на дървета. Доверете се на професионалистите!

Фирма Rezach.bg предоставя на своите клиенти възможността да се възползват от услугата подкастряне на дървета. Тя включва подкастряне на всички видове, включително градски декоративни видове (с разрешение от общината), дървета в дворни пространства, както и всички видове овошки.

„Дългогодишният опит, правилните познания и професионалните инструменти ни правят най-добрият избор за подкастряне на дървета“

Защо се налага подкастряне на дърветата?

Подкастрянето не бива да се бърка с рязането на клони. Обикновено се извършва за намаляване височината на дърветата или за да се гарантира плододаването при различните видове овошки. Правилното подкастряне е жизненоважно при отглеждането за овощни дръвчета, защото то гарантира сформирането на добре оформена корона, допринася за добър цъфтеж и редовна умерена плодовитост, както и лекува дърветата, с редовното отстраняване на сухи и болни клони.

За правилно подкастряне на дървета са ви необходими базови познания и добре заточени триони и ножици, както и в повече случаи стълба или вишка. Ако не разполагате с необходимите инструменти, умения и време за това, винаги можете да се доверите на експертно подкастряне на дървета, извършвано от фирма Rezach.bg.

Предимства:
 • Професионално подкастряне на всички видове декоративни и овощни дървета;
 • Експертни познания в областта на правилната резитба според вида на дървото;
 • Съдействие с документацията за подкастряне на градски дървета;
 • Извозване на премахнатите клони;
Запитване
Подкастряне на дървета

Как работим

Безплатна консултация

Имате дърво, което има нужда от подкастряне? Обадете ни се за безплатна консултация и оглед на място.

Даваме оферта

След като направим огледа на дърветата издаваме подробна оферта с включен срок, цена и детайли около работата.

Вършим работата

Доверете се на професионалистите в правилното и качествено подкастряне на дървета, съобразно техният вид, цел и възраст.

Почистваме идеално

От нас очаквайте да си свършим работата до край, почиствайки идеално след себе си, извозвайки премахнатата дървесина.

Да ти звъннем?

Ако желаеш да ти се обадим и да те консултоираме безплатно, моля въведи телефонен номер в полето отдолу.

Отзиви

Подкастряне на декоративни дръвчета - Подкастряне на дървета - Rezach.bg

Подкастряне на декоративни дръвчета

Приятели ми препоръчаха услугите на Rezach.bg за подкастрянето на няколко декоративни дръвчета в моята градина. Реших да им се доверя, поради липса на време и останах изключително доволен. Момчетата наистина си разбират от работата, подкастряйки правилно дърветата, така че още на следващата година те сформираха изключително красива корона и се отрупаха с цвят. Вече всяка година ще се възползвам от услугите им, защото като професионалисти постигнаха това, което аз за 4 години не успях, а именно да разкрасят и възвърнат живота на дръвчетата ми.

Подкастряне на декоративни дръвчета - Подкастряне на дървета - Rezach.bg
Ангел Петков

Подкастряне на дървета Варна

Подкастряне на липи - Подкастряне на дървета - Rezach.bg

Подкастряне на липи

„След подаване на молба за кастрене на липи в моят квартал се свързах с частна фирма Резач за подкастрянето на дърветата. Комуникацията с тях е изключително лесна, дойдоха, огледаха и направиха оферта. В деня дойдоха и подкастриха 10 липи правилно, повдигайки короната им и внимателно отстранявайки само сухите и болни клони, без да ги правят на колци, както е характерно за общинските фирми. Дърветата се развиха страхотно след подкастрянето още същата година през пролетта. Препоръчвам горещо услугите на Резач.бг, истински професионалисти в сферата.“

Подкастряне на липи - Подкастряне на дървета - Rezach.bg
Лидия Петкова

Подкастряне на дървета Варна

Подкастряне на декоративни и овощни дръвчета - Подкастряне на дървета - Rezach.bg

Подкастряне на декоративни и овощни дръвчета

„В двора ми имах няколко декоративни и овощни дръвчета, които имаха нужда от подкастряне защото пречеха на жици и опираха в покрива на къщата ми. За пореден път избрах да се доверя на Rezach.bg и не сбърках. Момчетата са изключително комуникативни и коректни. Вършат задачата си бързо и с грижа към дърветата, така че те да продължат да се развиват добре след подкастрянето. След като свършиха работата си, извозиха и цялата премахната от тях дървесина. Определено са най-добрите в бранша!“

Подкастряне на декоративни и овощни дръвчета - Подкастряне на дървета - Rezach.bg
Огнян Иванов

Подкастряне на дървета Варна

Проекти

Подкастряне на дървета Варна

Подкастряне на дървета в област Варна

Подкастрянето на дърветата е важна част за гарантирането на тяхната безопасност, здравина и красота. Стига разбира се това да се извършва от хора с опит в това. Чрез редовното подкастряне се отстраняват литорастите, болните и сухите клони, които само черпят енергията на дървото и често водят до неговото цялостно заболяване и изсъхване. При овошките редовното подкастряне спомага за сформиране на правилна корона и редовна плодовитост.

Подкастряне на дървета цена

Вече можете да се възползвате от професионално подкастряне на дървета за цяла варненска област и градовете Добрич и Шумен. Свържете се с Rezach.bg за консултация, оглед и издаване на индивидуална оферта, с включено извозване на премахнатата дървесина.

Изскаш ли безплатна консултация и оферта?

Направи запитване и в рамките на 4 работни часа ще се свържем с теб и ще ти дадем одерта.

Запитване

Цени

Малък

500 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Голям

900 лв.

Супер цена
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа едно
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
 • Извършваме работа 1
Обади се