You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Статия от Резач.бг

Полезно
0
отRezach Team

Почистване на запустели парцели – какво трябва да знаете?

Планираната покупка на парцел минава перфектно по план, но се появява една спънка: избуялата растителност навсякъде. За да се заемете сами са ви необходими правилните инструменти и най-ценното – време. Да не забравяме и за тежкият труд, който неимоверно трябва да положите.

Не бързайте да са панирате, защото на помощ идва Rezach.bg. Те ще свършат работата вместо Вас за отрицателно време и да почистят идеално след това!

Почистване на запустели парцели - Rezach.bg
Почистване на зашустели парцели във Варна

Rezach.bg – „Оставете почистването на запустели парцели на нас“!

Често в обяви ще срещнете в продажба запустели парцели, които са на много по-достъпна цена от редовно поддържаните. Причината в това е растителността. При покупката на запустял парцел ваша е отговорността за неговото почистване от дървета, храсти, треви и друг вид избуяла растителност.

Хубавото в такава ситуация е, че винаги можете да прехвърлите отговорността на Rezach.bg. Фирмата разполага с необходимата техника, а екипът и е натрупал дългогодишен опит в премахването на всякакъв вид растителност и почистване на запустели парцели.

Как работи екипът на Rezach.bg?

Първата стъпка, независимо от ситуацията е да се направи оглед на Вашият парцел. Фирма Rezach.bg предлага безплатна консултация по телефона и извършване на оглед. Опитни професионалисти ще оценят вида на растителността, каква техника е необходима, както и колко време ще отнеме спрямо трудоемкостта, площта на парцела и времето, с което разполагате. След огледа се издава подробна оферта, която включва всичко това и крайна цена.

Почистване на запустели парцели - Варна
Почистване на запустял парцел – 2019 г.

Започва се работа по почистването на запустелия парцел, като основната мисия на всеки един член от екипа на Rezach.bg е безопасността на хората и имуществата в близост. След като работата приключи фирма Rezach.bg се ангажира изцяло да извози и почисти идеално след себе си.

Какви са предимствата, ако изберете Rezach.bg?

  • Почистване без значение от вида или размера на парцела;
  • Премахване на всякакъв вид растителност;
  • Помощ с оформянето на документацията;
  • Почистване и извозване на премахнатата растителност, включени в цената;

Почистване на запустели парцели от Rezach.bg

Независимо дали разполагате в момента със запустял парцел, който не е поддържан години наред и има спешна нужда от почистване или сте попаднали на изгодна сделка за земя, която е превзета от растителността. Фирма Rezach.bg се занимава професионално именно с това, като за целта разполага с отлична подготовка за почистване дори и на най-упоритите и трудни за премахване растителни видове. Екип от добре обучени професионалисти с повече от 10 години опит в бранша се занимават с безопасното премахване без да навредят на имущества, разположени в близост. Всичко това се извършва под стриктен контрол винаги с внимание и грижа към Природата, защото тя е изключително ценна и има нужда от правилна и навременна поддръжка.

Rezach.bg е професионална фирма за премахване и почистване на всякакви видове растителност от запустели парцели. Ако и вие разполагате със запустял парцел, който има нужда от почистване не се колебайте да се свържете с нас за безплатна консултация. Вече можете да се възползвате от услугите за професионално почистване на запустели парцели на фирма Rezach.bg за района на град Варна и областта. Ние вършим работата коректно, експедитивно, професионално и почистваме идеално след себе си.