You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Отсичане на дървета цени

Полезно
0
от Rezach.bg

Отсичането на дървета се налага поради редица причини. Само малка част от тях са старост, болест, криеща се потенциална опасност, застрашаване на минувачите или заради строеж. Каквато и да е причина подготовката за самото рязане винаги е една и съща.

Правилно отсичане на дървета

Само по себе си, отсичането на голямо и старо дърво никак не е лесна задача. Дърветата са високи и тежки растения, които могат да причинят изключително много щети при падането си.

Отсичане на дървета – Варна

Точно поради тази причина е необходимо да се прецени добре накъде ще паднат след самото отсичане. Как става това? С прецизно измерване на точен клиноподобен разрез ниско долу на ствола, в близост до корените. Необходимо е добре да се прецени самият ъгъл на рязане за да бъде падането на дървото добре премерено и овладяно.

Само така се извършва правилно и безопасно отсичане на дървета, без да се нанесат имуществени вреди и без да пострадат хора.

Обикновено рязането на големи дървета се прави с бензинов трион и вишка под ръка, защото така става най-бързо и без скрити опасности.

Отсичане на дървета цена

Никак не е лесно сам човек, който не е подготвен за ситуацията да се справи с правилното отсичане на дървета.

Ето защо ние ви съветваме, ако имате дърво, което трябва да бъде отрязано да се обърнете за помощ към професионална фирма за отсичане на дървета. Такава е фирмата rezach.bg.

Отсечено дърво от Резач Бг

Rezach.bg се състои от екип от добре обучени специалисти, които разполагат с дългогодишен опит в отсичането на дървета. Веднага след като ни се обадите, наши специалисти ще дойдат на оглед и ще ви дадат точна оферта с всички детайли около отсичането, времето за което ще се извърши и цената.

Нашите професионалисти знаят точно под какъв ъгъл трябва да започнат разреза и къде точно ще падне дървото. Спестете си време, нерви и щети като се доверите на професионалистите в бранша за отсичане на дървета.

Отсичане на дървета цени

Ценообразуването зависи от вида и височината на дървото, което ще се отсича, както следва:

  • Липа – от 100 до 300 лева
  • Орех –  от 500 до 800 лева
  • Топола – от 400 до 700 лева
  • Иглолистни дървета – от 250 до 350 лева
  • Други дървета с височина до 15 м. – от 100 до 500 лева
  • Други дървета с височина над 15 м. – от 500 до 800 лева

Екипът на rezach.bg първо задължително прави безплатна консултация и оглед преди да се заеме със задачата. Това е времето, когато вие можете да ни зададете всички въпроси и да получите изчерпателен отговор от нас. След като всичко е изяснено е ред да си свършим работата и да премахнем дървото, което ви притеснява – бързо, безопасно и да почистим след това. Възползвайте се от услугите ни!